zonnepanelen/energie

Wij zijn deelnemer aan het project "Boer zoekt Buur". Bij dit projekt zoekt de Boer Buren die de aanleg van zonnepanelen op een schuur mee willen financieren. Buren kunnen een aandeel in investering van € 250.00 kopen. In ruil hiervoor krijgt de Buur 6 waardebonnen  van € 50.00 die in opeenvolgende jaren kunnen worden ingewisseld tegen producten of diensten van "de Blije Big".
 
Wij, Ella en Nol, hebben een schuur verbouwd tot kampeerboerderij. Wat is er nu mooier dan dit dak dan voorzien van zonnepanelen zodat dit dak niet alleen onze logees maar ook ons biologisch bedrijf van energie kan voorzien.
 
Bent u geinteresseerd laat het ons weten via info@deblijebig.nl. Dan sturen wij u een aanmeldingsformulier toe. of downloed het formulier op de site van boer zoekt buur http://www.boerzoektbuur.nl/Meedoen/tabid/407/Default.aspx
 
 
 
 
 
Op 24 april 2010 is op de "Duurzame Markt Eindhoven" het eerste "Boer zoekt Buur" contract ondertekent door Ilse van de "Stoer Vrouwen" waarbij zij de waardebonnen meteen in ontvangst nam.
 
 
 
Inmiddels is het zonnepanelendak geinstalleeerd en in bedrijf genomen en ongeveer voor de helft van het dak door "buren" gefinancieerd, de andere helft hebben we zelf voorgeschoten maar daarvoor kunnen geinteresseerden nog gewoon op in schrijven. 
 
De Blije Big zoekt burgers (of bedrijven) die 250 euro in zonnepanelen willen investeren op het dak van zijn schuur in ruil voor voedsel en of diensten van zijn bedrijf (voor meer informatie: www.boerzoektbuur.nl). 

Adres: Bokt 12B, Eindhoven tel. 040-2428614